Premii

                                                                                                                          

Pentru că ştim cu toţii că unele lucruri nu se predau în şcoală, ţi-am pregătit premii care îţi vor fi de folos atât ţie cât şi, sperăm, organizaţiei din care vei alege să faci parte anul acesta:

  • 2 locuri la training-ul pe tema accesării Fondurilor Europene organizat de Asociaţia Manageri în Dialog în perioada 29-30 octombrie 2011. Aflaţi mai multe despre acest curs la aici: http://amid.org.ro/?p=334
  • 5 burse la un program de educaţie managerială organizat de Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri, oferite de Asociaţia Manageri în Dialog. Programul se desfăşoară pe o perioadă de 6 luni, prin intermediul unui portal inovativ, ce conține o platformă de e-Learning, consultanţă şi networking. Programul de Educație Managerială vă oferă instrumentele pentru dezvoltarea unei afaceri de succes prin parcurgerea a 5 module de curs: Plan de afacere, Management Financiar, Management strategic, Management de proiect şi Iniţiere IT pentru afaceri. Platformele și cursul au fost dezvoltate împreună cu partenerii: Bfz gGmbH Germania (www.bfz.de), SIVECO România (www.siveco.ro) şi Asociaţia Euro<26 (www.euro26.ro), în cadrul unui proiect european.
  • Modulele sunt structurate în cadrul a 11 Pachete de instruire, cuprinzând momente de învăţare şi teste online, cursanţii având posibilitatea de a interacţiona prin intermediul forumului.

Tot ce trebuie să faci este să vii la târg, să participi la evenimentele organizate pentru tine, iar apoi să ne povesteşti cum a fost: ce stand ţi-a plăcut cel mai mult, ce evenimente ţi s-au părut cele mai interesante şi de ce, din ce asociaţie ţi-ar plăcea să faci parte şi ce planuri măreţe ai pentru anul care vine. Şi, bineînţeles, pentru ce premiu te înscrii.

Îţi vom aştepta comentariile pe pagina noastră de facebook şi vom premia atât comentariile care strâng cele mai multe like-uri, cât şi pe cele care ne plac nouă cel mai mult, astfel:

- un loc la training pentru cel/cea care strânge cele mai multe like-uri şi un loc pentru cel mai apreciat comentariu de către noi.

- 3 burse pentru cei care strâng cele mai multe like-uri şi 2 burse pentru cele mai inspirate comentarii votate de noi, organizatorii.

Concursul începe pe 14 octombrie la ora 21:00 şi ţine până pe 17 octombrie, ora 24:00. Pe 18 citim, numărăm şi anunţăm câstigătorii.