Organizaţii participante

                                                                                                                         

Advice este cea mai bătrână echipă tânără de pasionați de industria creativă din țară.

Proiectele pe care le desfăşurăm se adresează studenţilor pasionaţi de industria creativă. Avem 3 şcoli gratuite, o platformă online de recrutare, o revistă gratuită de advertising, marketing şi comunicare, scrisă de studenţi, un concurs de printuri şi cel mai popular proiect al nostru AdRev, ce constă într-o serie de conferinţe despre advertising susţinute de oameni grei din industrie.

 Organizaţia este împărţită în 5 departamente şi anume:

Odată ce primim brieful ne adunăm la un brainstorming, iar după stabilirea conceptului creativ ne grupăm în echipe de Art & Copy pentru realizarea materialelor de promovare.

Ne ocupăm de imaginea organizaţiei, de relaţiile cu targetul nostru şi cu partenerii media, scriem comunicate de presă şi creştem awareness-ul organizaţiei prin prezenţa constantă în Social Media.

Considerăm ca suntem negociatori înnăscuti, suntem cu ochii în patru după posibili parteneri, pe care ii contactăm şi, poate, îi întâlnim. Sponsorizarea este obiectivul nostru principal.

Suntem responsabili de procesul de recrutare, noi organizăm petrecerile şi teambuildingurile. Suntem un fel de lipici între departamente.

Noi creionăm imaginea virtuală a organizaţiei, iar pentru asta trebuie să colaborăm cu toate departamentele, în special cu cel de creaţie.

Dacă te consideri creativ şi îţi place de noi, intră pe www.advicestudents.ro pentru a afla mai multe detalii.

                                                                                                                         

AEGEE (Association des Etats Généraux des Étudiants de l’Europe ~ Asociaţia Studenţilor Europeni) este cea mai mare organizaţie studenţească interdisciplinară europeană, non-profit şi nonguvernamentală, independentă din punct de vedere politic.

Toate evenimentele şi proiectele organizate de AEGEE se centrează pe 4 Arii de acţiune (Schimburi culturale, Cetăţenie activă, Educaţie superioară, Pace şi stabilitate) şi 3 Domenii (Cetăţenie europeană,  Provocări globale şi Dialog intercultural).

AEGEE-Bucureşti a luat fiinţă în 1997 şi numără peste 200 de membri, studenţi ai diferitelor universităţi bucureştene. AEGEE-Bucureşti promovează valorile europene, propunându-şi să îmbunătăţească gradul de informare şi activitatea de cercetare a studenţilor.

AEGEE-Bucureşti dezvoltă o serie de activităţi (evenimente, conferinţe, exchange-uri, sesiuni de formare, şcoli de vară şi de iarnă) în vederea atingerii următoarelor obiective:

 • crearea unui cadru propice schimburilor de experienţă şi cunoştinţe, între tineri din întreaga Europa
 • stimularea iniţiativei în rândul tinerilor bucureşteni, prin promovarea exemplelor şi experientelor personale
 • facilitarea accesului la informaţie (modalităţi de studiu în străinătate, structurile Uniunii Europene şi procesul de integrare)
 • sprijinirea studenţilor în începerea activităţii profesionale inclusiv prin informarea şi consilierea acestora
                                                                                                                          
AIESEC reprezintă cea mai mare organizaţie de tineri la nivel internaţional, fiind prezentă în peste 107 ţări şi teritorii şi având o istorie de 63 de ani în dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor.
Organizaţia ofera tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunităţi de leadership, 5500 de posibilităţi de exchange, 470 de conferinţe anuale, platforme virtuale şi activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional.
Prezenţa AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 de ani, extinzându-se într-un număr de 15 oraşe.
                                                                                                                          
Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiunea apărut în aprilie 2002 ca o necesitate în construirea unei punţi de comunicare între studenţi şi Academia de Studii Economice, a facilitării accesului la informaţii utile privind obţinerea unor stagii de practică, locuri de muncă, burse şi alte tipuri de oportunităţi.O dată cu trecerea anilor, ASCIG a continuat să susţină educaţia non-formală, venind constant cu noi provocări pentru studenţi. În prezent, asociaţia se concentrează pe proiecte cu caracter profesional şi socio-cultural. Acestea aparţin unor diverse arii ale dezvoltării personale şi profesionale, în special pentru studenţii bucureşteni, fără a se limita totuşi la aceştia.Viziune: un principal investitor în dezvoltarea personală şi profesională a studenţilor din Centrul Universitar Bucureşti!Misiune: Facilitarea dezvoltarii personale si profesionale a studentilor prin educatie nonformala si implicarea in sistemul de invatamant din Romania.Valorile ASCIG:Iniţiativă, Încredere, Perseverenţă, Responsabilitate, FlexibilitatePentru ca ASCIG să devină locul ideal unde studenţii pot face primul pas în ceea ce priveşte o carieră de succes, asociaţia cuprinde studenţi din mai multe facultăţi din cadrul Academiei de Studii Economice, preponderent de la CIG, dar şi din alte universităţi bucureştene. Modelul educaţional propus de noi este unul non-formal, prin care dorim să acoperim lipsa de informaţii ce apare pe mai multe planuri, facilitând astfel tranziţia de la învăţământul universitar la mediul de afaceri.Mai mult decât orice, ASCIG este un grup de prieteni care lucrează, se distrează, greşesc şi învaţă împreună. Facem totul din pasiune iar acest lucru se reflectă în calitatea proiectelor noastre şi în relaţia cu actorii cu care interacţionăm.

Află mai multe: http://www.ascig.ro/

                                                                                                                          

Asociaţia Studenţilor Economişti din România a luat naştere la 24 martie 1998, ca încununare a eforturilor unui grup de tineri de la Facultatea de Relaţii Internaţionale care au dorit să dea posibilitatea studenţilor să îşi exprime punctul de vedere, pentru a duce la îndeplinire propunerile lor.

Misiune: ASER facilitează accesul studenţilor la medii de învătare şi oportunităţi de crestere a competenţelor profesionale pentru a aduce un plus de valoare mediului economic românesc.

Valori:

 • Dedicare, ne implicăm trup şi suflet în realizarea proiectelor,
 • Autodepăşire, creştem si ne întrecem propriile limite,
 • Spirit de echipă, suntem mai puternici împreună,
 • Entuziasm, elanul şi patosul ne ghidează,
 • Responsabilitate, ne asumăm o sarcină şi o ducem pana la capăt.

Ne dorim ca în viitor, lumea noastră, a tinerilor din România, sa fie una de succes. Ne dorim ca toţi studenţii să reuşească în viaţă făcând ceea ce îşi doresc, ceea ce le place. Pentru aceasta este nevoie ca fiecare dintre noi sa dea dovadă de pasiune şi implicare în tot ceea ce intreprinde. ASER îşi propune să ajute studentul în drumul său spre succes.

ASER înseamnă educaţie non-formală, complementară cu pregătirea de la facultate. Membrii ASER învaţă lucruri esenţiale care nu se predau: organizarea timpului, lucrul eficient în echipă, sustinerea unui discurs, cum se conduce o echipă şi un proiect, tehnici de negociere şi argumentare. ASER poate fi un pas important pentru cariera şi pentru viaţa ta, o etapă intermediară între şcoală şi job-ul perfect.

Află mai multe: http://aser.ro/

                                                                                                                          

ASJC – Youthpress Romania este un ONG profesional ce consolidează o comunitate de tineri jurnaliști și comunicatori, care contribuie la evoluția unui mediu profesional echilibrat. Oferim oportunități de dezvoltare și networking prin desfășurarea propriilor proiecte și prin participarea la proiecte naționale și internaționale organizate de către partenerii noștri.

Dezvoltăm contacte la nivel internațional cu scopul de a ajuta sistemul mediatic românesc să se alinieze la standardele celui european. Astfel, punem la dispoziția membrilor noștri o rețea de jurnaliști din toată Europa și oferim tinerilor români pasionați de media și comunicare acces la diverse programe și proiecte dedicate lor.

Totodată, din iunie 2008, ASJC – Youthpress Romania este membru cu drepturi depline a European Youth Press, o organizație umbrelă pentru 19 organizații de tineri jurnaliști din Europa.

Credem în potenţialul tinerilor care îşi dedică timpul şi energia pasiunii lor. De aceea, reunim aceşti tineri într-o comunitate orientată spre echilibrarea sistemului mass-media românesc. În viziunea ASJC – Youthpress Romania, echilibru profesional înseamnă o bază solidă de principii etice, neafiliere politică, alfabetizare profesională şi orientare spre informare.

Află mai multe: http://www.asjc.ro/

                                                                                                                          

Asociaţia Studenţilor la Psihologie si Ştiinţele Educaţiei (ASPSE) este asociaţia reprezentativa la nivelul studenţilor din facultăţile de Psihologie si Ştiinţele Educaţiei din Bucureşti. ASPSE a luat fiinţa in 1999, iar noua formula datează din 18 noiembrie 2002.

ASPSE este membră ASUB- Asociaţia Studenţilor la Universitatea Bucureşti, membră  ANOSR- Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România, ESU-European Students’ Union, Cognosis- Federaţia Asociaţiilor Studenţilor la Psihologie şi Știinţele Educaţiei din România, EFPSA-European Federation of Psychology Students’ Associations.

Scopul ASPSE este acela de a promova şi susţine iniţiative de tip profesional, social şi de reprezentare ale studenţilor la Psihologie si Ştiinţele Educaţiei, având drept slogan ASPSE – Investeşte în TINEri!

VALORILE noastre sunt pasiunea, prietenia şi profesionalismul!

Suntem organizaţi în 4 departamente şi anume: PR, HR,  Financiar şi Educaţional iar activităţile  noastre se axează pe proiecte de tip profesional, social şi de reprezentare.

Printre cele mai importante proiecte ale ASPSE se numără: Şcoala de HR, Zilele PSE, On Therapy, Training Mania, TOT Challenge, Petrecere caritabilă “Sacul cu jucării”, Balul Bobocilor, Exchangeuri naţionale şi internaşionale, sesizând, astfel, orientarile principale de după cariera de student la psiho:  Psihoterapie,  Resurse Umane,  Training şi Dezvoltare Personală.

Statutul de membru activ al asociaţiei este unul care te ajută să te dezvolţi, să înveţi practic cum se recrutează, cum se concepe un afiş publicitar, care sunt paşii de urmat într-un interviu, cum să coordonezi o echipă, un proiect.

Noi investim în membrii noştri, ca apoi ei să poată transfera cunoştinţele spre cei interesaţi, împreună învăţăm să învăţăm. Muncim şi o facem cu profesionalism!

Află mai multe: http://aspse.ro/

                                                                                                                          

Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti (ASUB) este singura organizaţie studenţească constituită legal la nivel de Universitate şi a fost înființată în 1999 cu scopul de a reprezenta studenții Universității din Bucuresti.

 Deşi scopul ASUB este unul preponderent  de natură sindicală, între timp, organizația s-a implicat şi  în activități cu caracter profesional, dezvoltând proiecte cu şi pentru studenți. Dintre acestea amintim: „ASUBfest”, „ASUB Sport Fest”, „Şcoala de proiecte”, diverse training-uri şi conferințe.

Datorită seriozității şi a spiritului propriu, ASUB  a devenit în timp şi un lider de opinie în mediul ONG şi în mass-media. Structura actuală ASUB cuprinde 14 asociații membre (înființate în 14 facultăți ale Uniersității din Bucureşti) şi o structura executivă, formată din şapte departamente conduse de un director executiv ce contribuie la bunul mers al proiectelor desfăşurate prin implicarea voluntarilor înscrişi aici.

Află mai multe: http://www.asub.ro/

                                                                                                                          

Board of European Students of Technology (BEST) este o organizaţie internaţională pentru studenţii la universităţi tehnice europene, înfiinţată în 1989 la Berlin cu scopul de a facilita comunicarea şi dezvoltarea studenţilor europeni prin educaţie complementară. În 30 de ţări există 90 de grupuri locale BEST în universităţi tehnice, grupuri care creează o reţea de studenţi inovativă, bine organizată şi puternică.

Organizaţie apolitică şi nonprofit, BEST promovează spiritul european şi încurajează comunicarea şi lucrul într-un mediu multicultural prin evenimentele pe care le organizează:

 • cursuri academice

 • competiţii inginereşti

 • simpozioane educaţionale

 • training-uri și workshop-uri pentru studenți.

 • evenimente de carieră

Prioritatea noastră este de a oferi servicii de înaltă calitate studenților din întreaga Europă, reușind astfel să creăm o mai strânsă legătură între studenți, companii și universități.

În România, BEST este reprezentată de grupurile locale din universităţile tehnice din Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. BEST Bucureşti a fost fondat în anul 1995 de către un grup de studenţi din Universitatea POLITEHNICA Bucureşti şi a devenit membru cu drepturi depline în 1997. Dedicarea totală, creativitatea şi spiritul întreprinzător al membrilor săi sunt elemente cheie ale activităţii organizaţiei.

Studenți ai Politehnicii, membrii BEST București se implică activ în toate programele organizației facând mereu dovada unui spirit de echipă plin de creativitate. Managementul proiectelor ofera astfel un real suport în dezvoltarea intelectuală a acestora, dovedindu-se de o deosebită importanță în crearea unui portofoliu profesional.

Află mai multe: http://www.bestbucuresti.ro/

                                                                                                                          

Business Organization for Students este o organizatie studenteasca, non-guvernamentala, fondata în martie 2001 de catre un grup de studenti cu initiativa. Se dorea atunci ca aceasta organizatie sa fie primul pas pentru studenti spre a-si construi propriile afaceri, o oportunitate de a acumula know-how-ul necesar si de a-si testa ideile într-un cadru real. Astazi, atât membrii fondatori, cât si restul alumnilor si-au creat un drum sigur în lumea business-ului, fiind liderii propriilor afaceri.

Activitatea propriu-zisă constă în organizarea de evenimente pe diferite tematici, cu scopul de a permite interactiunea studentilor cu reprezentati ai unor companii de top din România, specialişti, atât în ideea ca aceştia să cunoască mecanismele interne ale diferitelor instituţii, companii, organizaţii, cât şi pentru a facilita relaţia student-angajator.

Începând cu martie 2011, BOS a devenit Junior Enterprise (companie formata şi condusă integral de studenţi), iar în colaborare cu Theory& Practice Consult din Cluj formează JADE România (Federaţia Română a Tinerilor Antreprenori), aceasta la rândul ei fiind parte integrată Confederaţiei Internationale JADE. În calitate de Junior Enterprise, BOS oferă servicii de consultanţă companiilor, dar continuă tradiţia proiectelor dedicate studenţilor (CSR).

La nivel intern, pentru membrii BOS, această organizaţie reprezintă un mediu de învăţare, de descoperire şi dezvoltare a abilităţilor individuale, de interacţiune permanentă, unde fiecare este liber să se exprime, unde sunt apreciate inspiraţia şi iniţiativa, încrederea şi responsabilitatea.

Află mai multe: http://bosromania.ro/

                                                                                                                          

Asociaţia Beyond Youth Potential (BYP) este o organizaţie de tineret, non-profit, fondată în august 2007, la iniţiativa unor tineri dornici de a se implica în activităţi de voluntariat.

Sloganul nostru este Do MORE! deoarecere tot timpul dorim să depăşim atât aşteptările noastre cât şi pe ale celorlalţi, dorind a evolua pe zi ce trece, pentru a obţine rezultate cât mai bune. Suntem pregătiţi pentru o călătorie lungă, dar foarte placută, de-a lungul căreia în fiecare zi vom face mai mult decât în precedenta.

Misiunea BYP este să contribuie la dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor, să le faciliteze accesul la domenii de maxim interes pentru ei, cum ar fi marketing, project management, resurse umane, advertising etc. şi să creeze o forţă de muncă pregătită să facă faţă la provocările actuale ale pieţei.

Vrem să reprezentăm un punct intermediar între facultate şi primul job şi un sprijin pentru tinerii anteprenori cu care intrăm în contact!

Află mai multe: http://www.bypteam.com/

                                                                                                                          

DaAfaceri (prietenii îi spun DAfi) e o asociaţie studenţească cu tineri întreprinzători care îi ajută pe studenţi să-şi dezvolte talentul pentru a ajunge la succes, să îşi identifice talentul şi să înveţe cum să îl folosească.

Cum facem asta? Prin proiectele noastre creăm CONTEXTUL în care talentul se poate întâlni cu succesul sau, cu alte cuvinte, oferim oportunităţi. Facem legătura între studenţi şi companiile/oamenii care îi pot ajuta. Creăm comunităţi în care oamenii pasionaţi de acelaşi lucru pot găsi răspunsuri, date în cunoştinţă de cauză, la întrebările pe care şi le pun. Prin aceste comunităţi satisfacem nevoia studenţilor de networking.

Pentru noi membrii asociaţiei sunt foarte importanţi si de aceea avem grijă ca ei sa fie cât mai bine pregătiţi pentru provocările care se ivesc în drumul către reuşită.

Noi credem că tânărul de azi e viitorul de mâine. Pentru o dezvoltare sănătoasă, urmărim ca prin proiectele noastre să îl ajutăm să-şi dezvolte abilităţile personale, atenţia şi creativitatea.

Sprijinim spiritul antreprenorial, iniţiativa, şi ne dorim ca studenţii care participă la proiectele noastre să aibă prezenţa de spirit de a profita de oportunităţile care se ivesc. Prin seminarii, workshop-uri şi training-uri oferim tinerilor un suport pentru ideile lor, cât şi oportunitatea de a deveni realitate. Dorim ca aceştia să îşi asume riscuri şi să îşi dorească o performanţă cât mai bună în mediul în care activează.

Suntem o echipă de oameni tineri, energici, serioşi, dar plini de viaţă care vrea sa se facă auzită. Ce facem noi? În câteva cuvinte…Linking talent to success.

Află mai multe: http://daafaceri.ro/

                                                                                                                          

Electrical Engineering STudents’ European assoCiation este o organizaţie apolitică, non-guvernamentală şi non-profit, care se adresează şi antrenează prin activităţile sale studenţi din universităţi, institute şi şcoli tehnice cu profil electric, din Europa. În prezent, EESTEC activează în 53 de universităţi din 28 de ţări din Europa.

Principalul scop al EESTEC este promovarea, stabilirea şi dezvoltarea contactelor internaţionale şi a schimbului de idei dintre studenţii de la facultăţi cu profil electric. Asociaţia îsi propune să asigure educaţie complementară celei oferite în universităţi prin aplicaţii practice şi prin contactul direct cu mediul în care aceştia vor activa ca viitori specialişti.

EESTEC Bucharest, fondată în decembrie 2002 de un grup de studenţi ai Universităţii “Politehnica” Bucureşti, devine membră cu drepturi depline în cadrul organizaţiei internaţionale în aprilie 2003. Activitatea organizaţiei se bazează pe aptitudinile, entuziasmul, deschiderea către nou şi dorinţa de implicare voluntară a membrilor săi, urmărind în acelaşi timp dezvoltarea profesională a acestora şi îmbunătăţirea cunoştinţelor tehnice. EESTEC Bucharest îşi desfăşoară activitatea în cadrul Universităţii “Politehnica” Bucureşti, plasându-se astfel în mediul cel mai potrivit pentru îndeplinirea scopurilor sale exclusiv academice.

Mijloacele prin care EESTEC îsi atinge obiectivele declarate sunt evenimentele internaţionale de tip Workshop sau Exchange. De asemenea, desfăşurăm programe internaţionale de practică şi am realizat o bază de date din care partenerii din industrie îşi pot selecta viitorii angajaţi.

De la înfiinţare, EESTEC Bucureşti şi-a dorit ca prin activităţiile sale să aducă un plus de valoare sistemului de învăţământ specific domeniului ingineresc, fiind un punct de informare de încredere pentru studenţii universităţilor de interes. Totodată s-a încercat şi atingerea unor aspecte mai puţin tehnice, prin organizarea unor evenimente menite să dezvolte partea creativă a studenţilor participanţi şi să încurajeze schimburile interculturale.

Află mai multe: http://www.eestec.ro/

                                                                                                                          

The European Law Students` AssociationO lume dreaptă în care demnitatea umană şi diversitatea culturală sunt respectate“,

ELSA România este singura asociaţie a studenţilor la drept care activează la nivel naţional, reunind aproximativ 700 de membri din Bacău, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu şi Timişoara.

Parte a ELSA România, grupul local ELSA  București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, STEP) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

ELSA București promovează, de asemenea, o anumită cultură a organizaţiilor prin modul în care este structurată şi prin departamentele suport – Markteting  şi Resurse Umane. Studenţii şi tinerii jurişti au posibilitatea să evolueze intr-un mediu profesional şi organizat, care respectă rigorile unei organizaţii cu tradiţie. Evenimentele ei contribuie la coeziunea membrilor ei şi la crearea adevăratului spirit ELSAc.

Printre proiectele noastre majore se numără și cele două școli de vară internaționale- Law is better than war și Banking and finance law, școli cu o tradiție de opt, respectiv trei ani. Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul ediției de anul acesta al școlilor: http://summerschool.ro/.

Un alt proiect ambițios este „Drum în Drept”- singurul Ghid de Carieră Juridică, aflat la al treilea număr. El este destinat viitorilor absolvenți în căutarea propriului drum juridic, prin prezentarea oportunităților educaționale și profesionale pe care acest domeniu le oferă. Pentru detalii, vă puteți informa de pe site-ul proiectului- http://drumindrept.ro/index.htm și de pe pagina de Facebook- www.facebook.com/drumindrept.

Ne puteți urmări pe site-ul nostru: http://bucuresti.elsa.ro/ro/ și pe pagina de Facebook: www.facebook.com/ELSABucuresti.

                                                                                                                          

PRIME Romania este singura asociaţie studenţească de relaţii publice şi comunicare din România. Organizaţia are ca obiectiv principal facilitarea unei legături între teorie şi practică, între studenţi şi profesioniştii din acest domeniu.

Asociaţia studenţească PRIME Romania este parte din asociaţia europeană PRIME Europe, care se bucură, în prezent, de colaborarea a 600 membri din 16 ţări şi 8 ţări candidate.

PRIME Romania are sediul principal în Bucureşti, iar recent şi-a dezvoltat 3 filiale în: Iaşi, Sibiu şi Braşov.

Despre PRIME Europe

Organizaţia PRIME Europe, asociaţia europeană a studenţilor la relaţii publice şi comunicare, este compusă din 16 filiale: Austria, Belgia, Estonia, Finlanda, Germania, Italia, Letonia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Slovenia, Suedia şi Ungaria.

Ne mândrim cu…

 • CNSC
 • 17 ediţii de PR Tea şi 2 ediţii PR TEA & Ad Cookies
 • Congresele Europene PRIME (2006 si 2010)
 • PR & AD Fair (2009, 2010 si 2011)
 • PRIME Maraton
 • Print
 • Boutique Cliche
 • Quest
Află mai multe: http://www.primeromania.ro/
                                                                                                                          
SiSC – Sindicatul Studenţilor din Cibernetică - este o organizaţie studenţească înfiinţată în anul 1996 de către un grup de tineri ai Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Principalul scop al nostru este să ajutăm studenţii să se dezvolte profesional şi personal, să îşi cunoască şi să îşi apere drepturile precum şi să îşi respecte îndatoririle de studenţi. Ne dedicăm activitatea sprijinirii individului-student prin încurajarea participării acestuia la viaţa academică prin implicarea lui în activităţi cu caracter educativ, profesional, social, economic, cultural şi de angajare civică. De asemenea, le oferim tinerilor educaţia complementară celei folosită în cadrul facultăţii. Educaţia non-formală acoperă o orientare firească a tinerilor de a se implica în activităţi practice, de a produce schimbări, de a se simti activi în mediul în care trăiesc.

Participarea la training-uri, lucrul în echipă, perfecţionarea abilităţilor de comunicare, aportul adus la conceperea şi realizarea unui proiect sunt doar câteva dintre avantajele demne de luat în seamă care întregesc pregătirea profesională a fiecărui student.

De asemenea avem o tradiţie în a face proiecte de calitate. Printre acestea se numără Serile Teatrului Studenţesc (STS), IT Fest, Tineri de Succes, Academia Speranţei, SiSC Promo, Ziua Porţilor Deschise, SiSC Tutoring.

Află mai multe: http://sisc.ro/

                                                                                                                          

Asociaţia Team Work

Be a part of the Team Work for the future

Înființată în noiembrie 2002, cu sprijinul Rectoratului Universităţii din Bucureşti, Asociația Team Work promovează și facilitează implicarea activă a studenţilor în proiecte cu impact pentru comunitatea lor. Considerăm că  voluntariatul este un important catalizator  în dezvoltarea de noi competenţe şi abilităţi, precum şi un susţinător al procesului de învăţare pe tot parcursul vieţii și de aceea Team Work oferă membrilor săi posibilitatea de a pune în practică teoria învăţată în facultate prin crearea, dezvoltarea și implementarea propriilor proiecte.

Susținători convinși ai voluntariatului, muncii în echipă și a profesionalismului, echipa Team Work promovează:

-   o atitudine pozitivă faţă de voluntariat şi munca în echipă,

-   familiarizarea studenţilor cu mediile organizaţionale, prin desfăşurarea de proiecte, traininguri şi stagii de practică

-   valorizarea practică a cunoştinţelor teoretice ale studenţilor

Team Work funcţionează pe principiul organizării unei firme, prin departamente coordonate si compuse din studenţi: Comunicare, Relaţii Internaţionale, Resurse Umane, Training și Şcoala Team Work.

Principalele proiecte Team Work sunt:

 1. Grădina Botanică – Grădina Orașului Meu
 2. Școala Team Work
 3. Amfiteatrul Deschis
 4. Programul “Orizonturi Europene”
 5. Training intern
 6. Școala de vară Team Work
 7. Clubul Team Work
Află mai multe: http://www.teamwork.org.ro/

                                                                                                                          

VIP România este o organizație formată exclusiv din studenți cu optimism şi voință, care regasesc in cadrul organizatiei contextul potrivit pentru a-si dezvolta pasiunile diverse.

În cei 12 ani de implicare în domeniul educației, VIP a organizat o serie de proiecte pentru studenți interesați de diverse domenii, oferindu-le șansa de a testa varianta activității și studiului extrașcolar.

O educație puternică se bazează pe armonia dintre teoretic și practic, iar VIP asigură contextul favorabil învățării practice, dar completează, în același timp, și cunoștințele teoretice.

Află mai multe: http://www.vipromania.ro/