Studenţia poate fi mai mult decât banalul ciclu şcoală-acasă-club!

Cu ocazia începerii noului an universitar, Biblioteca Metropolitană Bucureşti, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti şi Student News te invită să îi cunoşti pe cei care îţi vor face anul mai frumos. 17 dintre cele mai active asociaţii studenţeşti din Bucureşti te aşteaptă la Târgul Organizaţiilor Studenţeşti. Vei afla totul despre proiectele pe care le realizează pentru tine şi despre oportunităţile de voluntariat, dacă vrei să te implici activ şi să fii chiar tu parte a echipei din spatele proiectelor de care ai auzit.

Asociaţiile studenţeşti reprezintă mediul ideal în care te poţi dezvolta, îţi poţi face prieteni, îţi descoperi pasiunile şi te pregăteşti pentru cariera la care visezi, acumulând experienţa cerută de angajatori încă de pe băncile facultăţii.

Vino să afli mai multe despre toate acestea pe 14 octombrie, între orele 12:00 – 19:00.


În paralel cu prezentarea asociaţiilor de la stand, de-a lungul întregii zile vor avea loc conferinţe şi prezentări interactive organizate de asociaţiile studenţeşti, în cadrul cărora vei întâlni tineri voluntari, alumni şi personalităţi din mediul business. Programul evenimentelor va fi afişat pe site, în secţiunea Program şi înscriere începând cu 6 octombrie.

În plus, pentru că ştim că eşti preocupat de dezvoltarea ta personală şi profesională, ţi-am pregătit câteva premii cu folos, atât pentru tine cât şi pentru organizaţia din care vei alege să faci parte: 2 locuri gratuite la un training pe tema Fondurilor Europene şi 5 burse într-un program de educaţie managerială. Află cum le poţi câştiga aici.

Vezi lista completă a asociaţiilor studenţeşti participante la stand, află mai multe despre ele şi nu uita să ne spui că vii.

Te aşteptăm să îţi spunem programul complet şi cum te poţi înscrie la conferinţe pe 6 octombrie. Până atunci, urmăreşte-ne pe Facebook şi nu uita să dai mai departe.

Iar dacă ai o propunere, o întrebare sau vrei doar să ne saluţi, scrie-ne la office@studnews.ro.